Undervisning

Kurser i tegning, maleri, skitsering. Kurser i forvandlingsbilleder.
Der arrangeres kurser hjemme i atelieret. De kan arrangeres efter behov, hvis man er en gruppe, som er interesseret. Maximum er 6 kursister. Minimum er 4.
Kurserne er for både begyndere og mere erfarne, da der er individuel vejledning omkring billedarbejdet, såvel som fælles billedsamtaler, hvor man kan lære af de andres billedproces. Materialet kan være blyant, kul, gouache, akryl – men ikke olie eller akvarel.

Kurserne arrangeres i samarbejde med LOF Kalundborg/Nykøbing Sjælland.

Kurser 2018 efterår

 • Malekursus i atelieret i Eskebjerg i 2018: 

  Mal fra hjertet – Workshop 5 lørdage kl 11 til 17 : 29/9   13/10   27/10   10/11   24/11
  Lær en malemetode hvor du udtrykker dig selv. 
  Få hjælp til at finde dit personlige billedudtryk.
  Malerier er oplevelser, indtryk, følelser overført til farver og former og derefter bearbejdet.

  Jeg tilbyder forskellige veje ind i det at male og giver input undervejs så maleriet udvikler sig.
  I løbet af processen taler vi om komposition og farver og billedets dynamik. Vi arbejder med det spontane og går i dialog med billedet. Først smitter du af på lærredet – så smitter billedet af på dig. Lær at bearbejde dit maleri gå i dialog og skabe balance. Balancen smitter af fra maleriet til dig selv. Vi bruger akrylmaling eller gouache, papir eller lærred. Vi bruger også musik, skitsering, poesi mm.
  Man behøver ikke kunne male på forhånd.

 • Tegning og maleri for begyndere og erfarne i Nykøbing Sjælland. fra 4/9 til 13/11 fra kl 16-19.
  Kurset er for både begyndere og for de mere erfarve. Man kan være med på mange niveauer. Undervisningen tilpasses holdets ønsker.
  Vi taler om komposition,
  Kurset er for både begyndere og for de mere erfarne. Man kan være med på mange niveauer. Undervisningen tilpasses kursisternes ønsker. Vi taler om komposition, virkemidler i billeder og hvilke tekniker man kan bruge for at få det frem, du stræber efter. Der er fælles oplæg og individuel vejledning afhængig af dine erfaringer og mål med maleriet.
  Malerier kan være planlagte eller spontane, naturalistiske eller abstrakte. Uanset hvilken type du er til, kan du være med her.

 • Billedkonsultation  for folk der allerede maler i Eskebjerg: Kom med et ufærdigt billede og få hjælp til at komme videre.  3 timer hver gang: onsdag d. 26/9 og lørdag d. 6/11.